Известие

Collapse
No announcement yet.

Дизайнер на Ферари се мести при нас :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дизайнер на Ферари се мести при нас :)

Франк Стефенсон отговорен за Ferrari 430, 612 Scaglietti и Enzo-FXX, ще започва нова работа в Алфа Ромео!!! той ще замести Егер, който се премести в Ауди.

първата му задача ще е върху 149, който до 2 години трябва да е готов. следва 169!

повече
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Това е много добре, ама сроковете ме ! Аз очаквах наследник на 166 най-късно в края на годината, а на 147-догодина. 12 години производство на един модел, и то не от най-успешните ми се струват много.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio
      Това е много добре, ама сроковете ме ! Аз очаквах наследник на 166 най-късно в края на годината, а на 147-догодина. 12 години производство на един модел, и то не от най-успешните ми се струват много.
      Е стига си бързал пък ти нали знаеш,че хубавите работи стават бавно
      landikar
      Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

дано си струва чакането определено трябва да изкара нещо красиво за да замести 147!
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
          дано си струва чакането определено трябва да изкара нещо красиво за да замести 147!
          Това ще е много трудна задача, 147мица има над 40награди за дизайн....но аз съм сигурен ,че господина ще успее.
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
          X